Over

Na marktonderzoek, waaruit bleek dat administratie- en accountantskantoren hun klanten nauwelijks de digitale mogelijkheden aanboden tegen eerlijke tarieven, zijn wij (Taco, Maurice en Willem) in april 2017 begonnen met Slimme Boekhouding. Ons doel was om binnen 1 jaar 30 tevreden klanten te hebben maar inmiddels (2e kwartaal 2020) zijn het er meer dan 200. Deze klanten zijn voornamelijk via mond tot mondreclame in contact gekomen met Slimme Boekhouding. Met enthousiaste medewerkers zoals Rowena, Kim, Bas, Peter, Fred en Britt staan we dagelijks voor je klaar!

Wat doen wij?

Wij zorgen voor de meest gebruikersvriendelijke oplossing waarmee MKB-ers hun administratie kunnen insturen. Wij controleren dagelijks de gegevens die bij ons binnenkomen. Wij zijn jouw vraagbaak. Daarnaast zorgen we voor fiscale optimalisatie, zodat jij zo min mogelijk belasting betaalt binnen de wettelijke regels die er zijn.

Oprichters Slimme Boekhouding

Taco Luiken is directeur/ eigenaar van Het Ondernemersburo in Alkmaar. Taco is 30 jaar actief geweest voor middelgrote accountants- en adviesorganisaties. Als ondernemer, bestuurder en accountant. De laatste organisatie groeide in zijn tijd van 60 tot 165 medewerkers met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Taco is al jaren adviseur van MKB-ondernemers, vanuit zijn rol als accountant en financieel, economisch en fiscaal adviseur. Taco voegt nu zijn ondernemers- en vaktechnische ervaring samen.

Maurice Vollemans is directeur/ eigenaar van Administratiekantoor Alckmaer B.V. gevestigd in Limmen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een accountantskantoor, heeft hij in 2006 een eigen administratiekantoor opgezet, om vandaar uit met zijn team de steeds verder groeiende klantenkring bij te staan op administratief, fiscaal en organisatorisch gebied.

Willem Visser is jarenlang actief geweest in de accountancy, is eigenaar geweest van een administratiekantoor en heeft een bedrijf in de ICT gehad. Momenteel is hij directeur/ eigenaar van no-nonsense onderzoeksbureau Effectmeting in Castricum en succesvol fotograaf. Hij is specialist in het uitvoeren van tevredenheids-, imago- en naamsbekendheids-onderzoeken. De projecten van Effectmeting zijn gericht op loyaliteit en tevredenheid, imago en positionering, verdieping van relaties en de verrijking van profielen. Daarnaast adviseert Willem diverse organisaties op het gebied van marketing, zowel off- als online.