Over Slimme Boekhouding

 Na marktonderzoek, waaruit bleek dat administratie- en accountantskantoren hun klanten nauwelijks de digitale mogelijkheden aanboden tegen eerlijke tarieven, zijn wij in april 2017 begonnen met Slimme Boekhouding. Ons doel was om binnen 1 jaar 30 tevreden klanten te hebben maar inmiddels zijn het er meer dan 200. Deze klanten zijn voornamelijk via mond tot mondreclame in contact gekomen met Slimme Boekhouding. Met ons enthousiaste team staan we voor je klaar!

Taco Luiken

Taco Luiken is directeur/ eigenaar van Het Ondernemersburo in Alkmaar. Taco is 30 jaar actief geweest voor middelgrote accountants- en adviesorganisaties. Als ondernemer, bestuurder en accountant. De laatste organisatie groeide in zijn tijd van 60 tot 165 medewerkers met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Taco is al jaren adviseur van MKB-ondernemers, vanuit zijn rol als accountant en financieel, economisch en fiscaal adviseur. Taco voegt nu zijn ondernemers- en vaktechnische ervaring samen.

Maurice Vollemans Oprichter

Maurice Vollemans

Maurice Vollemans is directeur/ eigenaar van Administratiekantoor Alckmaer B.V. gevestigd in Limmen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een accountantskantoor, heeft hij in 2006 een eigen administratiekantoor opgezet, om vandaar uit met zijn team de steeds verder groeiende klantenkring bij te staan op administratief, fiscaal en organisatorisch gebied.

Team Slimme Boekhouding

We zijn heel blij met ons team, alleen staan zij nog niet op de foto! De foto’s volgen snel.