Exact Go!

Slim offreren en factureren met Exact Go!

Ontdek nu Exact Go – aanbevolen door Slimmeboekhouding.

Exact Go! is de nieuwe oplossing voor het MKB voor het maken van offertes, facturen en het insturen van inkoopfacturen en bonnetjes.

Slimmeboekhouding was één van de eerste boekhoud-/ accountantskantoren in Nederland dat als testkantoor diende voor Exact Go! ‘Wij hebben Exact Go! uitvoerig getest samen met enkele van onze klanten en adviseren het nu aan iedere ondernemer’, aldus Willem Visser, één van de oprichters van Slimmeboekhouding. ‘Het is een prachtige aanvulling op ons productenaanbod!’.

Verstuur je tot max. 5 verkoopfacturen per maand dan is Exact Go! gratis, anders betaal je 9 euro per maand dat je aan efficiency zo terug verdient. Daarnaast betaal je uiteraard het normale Slimmeboekhouding tarief waarvoor wij je administratie wekelijks bijwerken en al je aangiftes doen.

Door het maken van facturen in Exact Go! ontvangen wij automatisch jouw verkoopfacturen en kun je eenvoudig je inkoopfacturen en bonnetjes insturen.

Meer over Exact Go!:

Maak snel offertes & facturen
Met een paar klikken maak en verstuur je een professionele offerte. Goedgekeurd? Dan zet je ‘m direct om naar een factuur. Handig!

Altijd in jouw huisstijl
Stel eenmalig je huisstijl in, en vervolgens worden je offertes en facturen standaard in die lay-out opgemaakt.

Periodieke facturen
Bied jij je klanten een of meerdere abonnementen aan? Met Exact Go verstuur je eenvoudig periodieke facturen. Zo heb je sneller je geld binnen.

Raak geen bonnetjes meer kwijt
Vervaagde bonnetjes en kwijtgeraakte inkoopfacturen? Met Exact Go heb je hier geen last meer van. Foto maken, uploaden en klaar.

Automatische betalingsherinneringen
Niks zo irritant als achter niet-betaalde facturen aan te moeten mailen. Daarom verstuurt Exact Go automatisch betalingsherinneringen voor je.

Ook als handige app
Onderweg even een factuur maken of bonnetje scannen? Met de handige app is dat geen probleem en doe je het ‘on the go’.

Wil jij Slim offreren en factureren en heb je interesse in Exact Go!? We maken graag een account voor je aan!