Kun je wat over jezelf vertellen?

Nienke Blom

Mijn naam is Nienke Blom en mijn bedrijf heet Libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding:
Liefde voor het leven. Ik begeleid stervenden en families in het acceptatie-proces: het aangaan van doodgaan en loslaten. Daar horen praktische, emotionele, relationele, lichamelijke, spirituele zaken bij. Ik voel en vraag wat er nodig is. Mijn netwerk is groot en deel ik graag. Professioneel, persoonlijk met oog voor detail.

Waarom ben je gaan ondernemen?
Omdat ik niet in een bestaand bedrijf paste. Omdat ik families wil begeleiden gedurende een uitvaartperiode op een manier die hen past, tijd besteden die nodig is en alles leveren tegen inkoopprijs met een begeleidingstarief voor mijn dienstverlening.

Wat zijn de grootste uitdagingen voor jou als ondernemer?
Wensen dat mensen gespreid overlijden – waar ik uiteraard en gelukkig, geen invloed op heb. Ik kan zelf 2 families tegelijk begeleiden en dan zit ik ‘vol’. Daarom besteed ik veel tijd aan mijn netwerk – en kan ik altijd een passende collega aandragen.

Wie/wat inspireert jou?
De overledene, en de familie met hun verhalen & gevoelens & vragen & wensen.
Steeds weer is het anders, en word ik naar het puntje van mijn stoel gehaald voor een oplossing, dan weer zit ik rustig achterover te luisteren naar verhalen.

Welke tip heb je voor andere ondernemers?
Volg je gevoel. Dan bind je een mooi klantenbestand aan je en bouw je een fijn en betrouwbaar netwerk op. En heb je plezier en voldoening.

Hoe blij ben je met Slimmeboekhouding?
Dankzij Slimmeboekhouding heb ik dagelijks overzicht van mijn inkomsten en uitgaven. Én krijg waardevolle uitleg waardoor ik zelf ook slimmer ben geworden. Boekhouding, een zwart gat drie jaar geleden, is echt interessant geworden. En géén gedoe met aangiftes, alles wordt door Slimme Boekhouding geregeld!

Wil je meer weten over Libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding?
Klik hier om de website te bezoeken.