Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Bas Blum en ik zit in het derde jaar van de studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop momenteel stage bij Slimme Boekhouding B.V. voor 20 weken. Ik hoop door deze leerzame periode wat meer te weten te komen over de financiële aspecten van het bedrijfsleven en wil graag ontdekken waar ik me in mijn verdere studie in wil ontwikkelen. Naast mijn studie sport ik en breng ik graag tijd door met mijn vrienden.

Welke rol heb je binnen Slimme Boekhouding B.V.

Binnen Slimme Boekhouding B.V. ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende klanten.

Wat heb je geleerd in de eerste weken?

Binnen de eerste weken bij Slimme Boekhouding B.V. heb ik geleerd hoe je de boekhouding van klanten op een zo efficiënt mogelijke manier kan doen. Ik ben ook aan de slag gegaan met BTW aangiftes en het samenstellen/ controleren van jaarrekeningen.

Zou je andere stagiaires aanbevelen bij Slimme Boekhouding B.V.?

Wanneer je van uitdagingen houdt, is dit een perfecte stageplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je leert boekhouden op een unieke wijze. Binnen Slimme Boekhouding B.V. krijg je goede begeleiding en er hangt een leuke werksfeer. De hierboven genoemde punten zorgen voor een perfecte basis voor later. Om deze reden raad ik Slimme Boekhouding zeker aan als stageplek!