Alkmaar, 28 maart 2017

Jaarrekening voor 90% van ondernemers overbodig. Kosten kunnen fors omlaag.

Sinds november 2015 is voor 90% van de ondernemingen een jaarrekening niet meer wettelijk verplicht. Dank aan de Wet Micro-Onderneming! De criteria luiden: minder dan 10 medewerkers, minder dan € 700.000 omzet per jaar en een balanstotaal van minder dan € 350.000 (aan twee van de drie dien je te voldoen). Vind jij het ook zo vreemd dat weinig ondernemers hiervan weten? Uiteraard is deze wet niet voordelig voor boekhoudkantoren en accountants, want geen jaarrekening meer betekent simpelweg minder omzet.

Slimmeboekhouding.nl duikt in dit gat in de markt en biedt kwaliteit voor een zeer lage prijs. Wij gaan ervan uit dat je iedere maand weet waar je staat. Wat voegt de jaarrekening dan nog toe en waarom zou je daar nog voor betalen? Na fiscale optimalisatie is het werk gedaan.

Meer info: www.slimmeboekhouding.nl 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Visser, 06-45066554 of per e-mail: willem@slimmeboekhouding.nl

Over Slimme Boekhouding:
Slimme Boekhouding is een initiatief van Taco Luiken, Maurice Vollemans en Willem Visser.
Allen hebben ruime ervaring in de accountancy en zijn fiscaal geschoold. Slimme Boekhouding biedt ondernemers gemak en kwaliteit tegen een lage prijs door het aanbieden van een digitale oplossing gecombineerd met een uitstekende service!

Inzicht – Gemak – Kwaliteit – Lage Prijs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip.